ساکارز استر اسید چرب نوعی ماده فعال سطحی غیر یونی است که با برخورداری از سازگاری مناسب با بدن آدمی و تجزیه پذیری در طبیعت، دارای کاربرد های وسیعی به ترتیب در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی، دارو، شویندگی و ضد میکروبی، حشره کش ها و آفت کش ها در صنایع کشاورزی و نیز تولید ذرات نانو ساختار است. این ماده از مواد اولیه ارزان در دسترس و تجدید پذیری مانند شکر و اسیدهای چرب تولید می شود و به دلیل وجود هشت جایگاه استری شدن ساکارز، می توان دامنه گسترده ای از خواص فیزیکی شیمیایی و زیستی را پدید آورد که این تفاوت ها به طور عمده با تغییر درجه جانشینی و طول زنجیره اسیدهای چرب آن ها ایجاد می شود.