تمیز کردن منظم سرخ کن یکی از وظایف مهمی است که باید به صورت دوره ای انجام شود تا کارایی و طول عمر دستگاه حفظ شود. در این مطلب مراحل تمیز کردن سرخ کن را برای جلوگیری از ایجاد بوی بد آن را شرح می دهیم:
1- در اولین قدم سرخ کن را از برق جدا کنید و صبر کنید تا خنک شود.
2- سپس روغن های سوخته و باقی مانده های مواد غذایی را از داخل سرخ کن خارج کنید.
3- برای جدا کردن باقی مانده ها از وسایلی مانند قاشق فلزی استفاده نکنید تا به دستگاه آسیب نرسد.
4- سبد سرخ کن را در سینک پر از آب قرار دهید و برای تمیز کردن بهتر چند قطره مایع ظرفشویی هیرسا یا جوش شیرین به آب اضافه کنید.
5- با استفاده از یک پارچه نرم، تمامی قسمت های دستگاه شامل بدنه دستگاه، سینی و سبد را پاک کنید.
6- المنت های حرارتی معمولا روغنی و کثیف می شوند. برای تمیز کردن آن ها از یک اسفنج نرم و چند قطره مایع ظرفشویی هیرسا استفاده کنید.
7- برای تمیز کردن درون سرخ کن، آن را با آب داغ پر کنید. آب داغ کمک می کند تا چربی های باقی مانده به راحتی از بین بروند. از آب سرد استفاده نکنید. زیرا نمی تواند چربی ها را به خوبی تمیز کند.
8- برای تمیز کردن فیلتر از دستمال و مایع ظرفشویی هیرسا استفاده کنید.
9- سینی را نیز با آب داغ پر کنید و با دستمال و مایع ظرفشویی هیرسا تمیز کنید.
10- از استفاده از سیم ظرفشویی خودداری کنید؛ زیرا ممکن است باعث ایجاد خط و خش روی سینی شود.
11- در هر مرحله از تمیز کردن، می توانید از جوش شیرین استفاده کنید.