فارسی   English   العربی
 
   
 
  هیرسا - مایع ظرفشویی بدون بو , شامپوی سر , شیشه پاک کن , مایع ظرفشویی و سرکه , مضرات ، فرمول ساخت و مواد تشکیل دهنده مایع ظرفشویی , مایع دستشویی برای پوست های حساس , مایع دستشویی کودک , مایع دستشویی خوشبو , مایع دستشویی خارجی , مایع دستشویی مرطوب کننده , مایع ظرفشویی ضد حساسیت  
خانه | گالری تصاویر | مقالات | نظرسنجی | پیوندها | نقشه سایت | درباره ما | تماس با ما
© حقوق کپی برداری برای هیرسا محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا

یازده مرحله طلایی تمیز کردن سرخ کن در منزل برای جلوگیری از بوی بد آن با استفاده از مایع ظرفشویی هیرسا


تمیز کردن منظم سرخ کن یکی از وظایف مهمی است که باید به صورت دوره ای انجام شود تا کارایی و طول عمر دستگاه حفظ شود. در این مطلب مراحل تمیز کردن سرخ کن را برای جلوگیری از ایجاد بوی بد آن را شرح می دهیم: 

1- در اولین قدم سرخ کن را از برق جدا کنید و صبر کنید تا خنک شود. 

2- سپس روغن های سوخته و باقی مانده های مواد غذایی را از داخل سرخ کن خارج کنید. 

3- برای جدا کردن باقی مانده ها از وسایلی مانند قاشق فلزی استفاده نکنید تا به دستگاه آسیب نرسد. 

4- سبد سرخ کن را در سینک پر از آب قرار دهید و برای تمیز کردن بهتر چند قطره مایع ظرفشویی هیرسا یا جوش شیرین به آب اضافه کنید. 

5- با استفاده از یک پارچه نرم، تمامی قسمت های دستگاه شامل بدنه دستگاه، سینی و سبد را پاک کنید. 

6- المنت های حرارتی معمولا روغنی و کثیف می شوند. برای تمیز کردن آن ها از یک اسفنج نرم و چند قطره مایع ظرفشویی هیرسا استفاده کنید. 

7- برای تمیز کردن درون سرخ کن، آن را با آب داغ پر کنید. آب داغ کمک می کند تا چربی های باقی مانده به راحتی از بین بروند. از آب سرد استفاده نکنید. زیرا نمی تواند چربی ها را به خوبی تمیز کند. 

8- برای تمیز کردن فیلتر از دستمال و مایع ظرفشویی هیرسا استفاده کنید. 

9- سینی را نیز با آب داغ پر کنید و با دستمال و مایع ظرفشویی هیرسا تمیز کنید. 

10- از استفاده از سیم ظرفشویی خودداری کنید؛ زیرا ممکن است باعث ایجاد خط و خش روی سینی شود. 

11- در هر مرحله از تمیز کردن، می توانید از جوش شیرین استفاده کنید.